Turkis

Turkis er en blågrøn farve, der kan variere i mange forskellige nuancer - fra lys til mørk. Turkis kendes som en sorgløs og opfriskende farve. Den er ren og frisk, hvorfor den passer perfekt til at pynte op med til forskellige festlige begivenheder.

Her på Partyking kan du for eksempel finde balloner, serpentiner, guirlander og konfetti i forskellige turkise nuancer. Vi har også samlet forskellige engangsartikler, såsom papkrus og paptallerkener i den turkise farve. Perfekt til fødselsdage og fester! Du skaber nemt og enkelt et flot festbord, og så slipper du for at vaske op bagefter. Kan det blive bedre?

Er du inviteret til en udklædningsfest og vil bære turkis? Ingen problemer! Vælg for eksempel en sej turkis paryk, en 50'er-inspireret kjole med skøn volumen eller en fin turkis fjerboa! Turkis fører tankerne hen på vand og havet. Ankom til festen som en smuk havfrue eller som den mægtige Poseidon.

Hos Partyking finder du et bredt udvalg af turkise festartikler og kostumer til både børn og voksne. Få den cool turkise følelse allerede i dag!
Læs mere