Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Prinsesser

Drøm dig bort til eventyret med slotte, kærlighed og magiske vidundere - indtag rollen som prinsesse for en enkelt aften.

Blandt Partykings sortiment er der alt muligt inden for temaet prinsesser. Blandt de mange kostumer findes der ikke kun berømte og velkendte Disneyprinsesser, men der er også mulighed for at skabe sin helt egen stil ved at købe løsdele og accessories à la prinsessekroner og tryllestave.

Vi giver dig også adgang til alverdens glitrende og farvesprudlende indretningsdekorationer, som serpentiner og vægdekorationer, der skaber en følelse af at befinde sig i en helt magisk verden. Sortimentet henvender sig til såvel unge som gamle, og udklædningerne fås i flere forskellige størrelser, så du kan fuldføre illusionen om at skulle til bal på slottet.

Find den lange kjole og den glitrende prinsessekrone frem, grib din tryllestav og invitér hele kongeriget til fest. Dans blandt balloner og guirlander med dine venner, og skulle du i løbet af aftenen støde på en frø, så kys den endelig! Måske går du hjem med prinsen?

Filter

Viser 250 produkter
castle