Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Punge

At finde en ny pung, der kommer til at være din nye højre hånd, skal ikke koste det vilde. Her på Partyking har vi i denne kategori samlet de mest underfundige, lækre og mest funktionsvarierende punge til en så lav pris som overhovedet muligt. Stærke hverdagshelte i aluminium, sejlivede klassikere af velduftende skind eller cool versioner i slidstærkt stof - du vælger.

Pungenes karakter varierer, men alle er lige unikke, uanset design og størrelse. Flere af dem er inspireret af personligheder fra såvel tv som virkeligheden, hvilket bevirker, at du har muligheden for at vælge lige præcis den model, der passer bedst til din lomme. Til kortbetaleren har vi naturligvis et stort udvalg af pengeclips (seddelklemmer) der altid gør, at du har et sikkert kort i lommen.

Ved spørgsmål og lignende kan du kontakte os, så snart der er et eller andet, du gerne vil have besvaret. Vi er kun en e-mail eller et telefonopkald væk, og vi hjælper gerne med at sørge for, at den rigtige pung havner i din baglomme!

Filter

Viser 3 produkter
castle