Hem
Festartikler Kort Rådgivningskort

Rådgivningskort

Det lyder måske lidt gammeldags og tørt med rådgivningskort, men det er det faktisk ikke. Rådgivningskort er en god ting at tage frem til fester, og kortene bliver også et dejligt minde.

På kortene kan gæsterne skrive råd og tips ned til festens hovedperson. En gæst ønsker måske at skrive en lykønskning til fremtiden, en anden ønsker i stedet at give et økonomisk råd, mens en tredje ønsker at skrive tre punkter, som man aldrig må glemme, når man holder ferie. Råd og tips på rådgivningskortene kan være store eller små, sjove eller vigtige, personlige eller generelle.

Vores rådgivningskort kan anvendes til bryllupper, dåb og studenterfester. Et forslag er at vedlægge kortene ved invitationerne. Så får dine gæster god tid til at komme med deres bedste tips. Ved selve festen kan du derefter samle alle kortene, helst i en æske. Du finder flere forskellige varianter her på Partyking.

Rådgivningskort kan også være en sjov aktivitet under selve festen. Glem ikke at medbringe kuglepenne! Du kan eksempelvis finde søde rådgivningskort til et babyshower, hvor du beder gæsterne om at skrive en hilsen eller et godt råd til barnet. Gem derefter kortene, og når barnet er gammelt nok, tager du kortene frem og læser dem. Hvem ved? Måske står der en masse gode ting på kortene! Du kan bede gæsterne om at være så kreative som muligt, når de skriver ned deres tips og råd ned. Samtlige gæster har mange forskellige oplevelser og viden, og ville det ikke være dejligt at få gavn af dette? Nogen ved måske hvordan man koger æg med perfekte resultater hver gang, mens en anden kan have været gift i mange år og kan give kloge råd om, hvordan man får et langt og lykkeligt ægteskab. Du har måske en ven, der kan fortælle dig, hvordan man bedst tager sig af børn i trodsalderen, eller hvordan man på en smart måde kan gå på kompromis med en urimelig teenager.

Idéen med rådgivningskort er, at du skal kunne samle dem op i fremtiden og få hjælp i forskellige situationer. Kortene vil naturligvis også være et dejligt minde fra festen! Hos Partyking er der flere forskellige rådgivningskort. Der findes eksempelvis kort med forskrivende sætninger med udeladte felter. Der kan eksempelvis stå: Jeg hedder...." og "Husk altid at...". Der findes også indspilningskort, hvor du kan bede familie og venner om at indtale en hilsen. Dette bliver en meget personlig hilsen. Forestil dig, hvor spændende det er at åbne kortet og lytte til, hvilke råd og tips dine venner eller familie ønsker at sende med dig på fremtidens vej.

Bestil rådgivningskort hurtigt og nemt på Partyking! Vi har en bred vifte af rådgivningskort, og du handler nemt online, altid til lave priser og med hurtig levering.
Læs mere
2 hits