vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
ramune-yogurt-flavor-99819-1

Ramune Yogurt Flavor

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

29,90 kr

200 ml

På lager (50+ stk.)
Det er ikke en egentlig drikkeyoghurt, men tæt på! Denne kulsyreholdige læskedrik fra Japan kommer nemlig med en behagelig smag af yoghurt, som nok ikke minder dig om en læskedrik, du tidligere har drukket. Prøv det selv!

Ramune Yogurt Flavort er en populær japansk læskedrik, der kommer i en unik glasflaske, der åbnes ved at trykke ned på en lille glaskugle. Hvordan, spørger du? Træk blot plasten af proppen, og anvend derefter plasticringen til at skubbe kuglen ned. Hold den nede i et par sekunder. God fornøjelse!

Sælges enkeltvis i 200 ml flasker.

Ingredienser: Kulsyreholdigt vand, sukker, blandet glukose, fructose, flydende sukker (majsstivelse, tapiokastivelse, sød kartoffelstivelse, kartoffelstivelse, sukker), syre (citronsyre (E330)), smag (yoghurtsmag), farve (gul nej) 4 (E102)). Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, så kontakt venligst vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 99819-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags