rod-astronaut-barn-maskeraddrakt-79768-1
rod-astronaut-barn-maskeraddrakt-79768-2

Rød Astronaut Børnekostume

229 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Tilbehør

Oppustelig Blodig Kniv

Oppustelig Blodig Kniv

25 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Der er ikke noget mærkeligt at se her. Det er bare en helt almindelig rød astronaut - et besætningsmedlem. Ingen bedrager. Kniven er ikke noget at bekymre sig om... mistænk en anden i besætningen!

Nu kan du forvandle barnet derhjemme til et besætningsmedlem på en rumfærge - eller en bedrager. Det perfekte kostume til teenageren, der er vild med computer- og mobilspil, såsom det populære spil "Among Us". Sættet indeholder en jumpsuit, en taske samt en hovedbeklædning med en blank plastfilm foran ansigtet, som man ikke kan se igennem, hvilket betyder, at det altså ikke er muligt at se ud, når hovedbeklædningen er på!

 • Materiale: 100% Polyester.
 • Fås i størrelserne: 5-6, 7-9 og 10-12 år.
 • Inkl. hovedbeklædning, jumpsuit og en taske.
 • Handsker, kniv og sko medfølger ikke.
 • Susanne Amalie
  for 1 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Masken fungerte absolutt ikke. Den satt ikke på, og den dugger hele tiden. Det skapte STOR frustrasjon hos barnet på 7 år, noe som ødela noe som kunne vært en ellers super kostyme. Kostymet er også liten i størrelsen.
  26 af 41 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0