ninja-rod-barn-maskeraddrakt-1
Kundebillede
kb-ninja-rod-barn-maskeraddrakt-28502-2

Rød Ninja Kostume

139,90 kr

Vælg variant

Suppler med

Du er ude på en aftentur gennem byen. Alt er stille, men du hører, hvordan det buldrer i det fjerne, så du skynder dig lidt for at komme hjem, inden regnen kommer. Du kigger op mod himlen og ser, at det stadig er stjerneklart, så det haster ikke, men du skynder dig alligevel. Vinden har taget til, så der kommer snart regn. Du hører, at det pusler i et træ ved siden af dig og tænker, at det nok bare er et dyr, så du er ligeglad. Men da du ser en skikkelse, der klatrer ned fra et hus, mens en anden bevæger sig rundt på taget, så forstår du, at der er noget på færde. Det må være kejserens ninjaer, som er hentet ind til en tophemmelig opgave. Du vil ikke stå i vejen for dem og vælger en anden vej.

Kostumet inkluderer en rød overdel med en sort silhuet af en drage, der er påtrykt brystet. Et sort bælte med fastsyede kastestjerner af stof sidder rundt om taljen, og rundt på ærmerne er der to sorte bånd. Hætten er forsynet med maske, der dækker ansigtet.
Der medfølger endda et par bukser i samme røde farve som overdelen. Bukserne har sorte bånd længst nede rundt om benene.

  • Materiale: 100% Polyester
  • Inkl. trøje, bukser, hætte med maske og taljebånd
  • Sværd og sko medfølger ikke
  • Fås i størrelserne: Small, Medium, Large og X-Large
Art.nr 28502

Størrelsesguide

Bedømmelse

68

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

1

Tags