rodluvan-maskeraddrakt-98442-1

Rødhætte Kostume

449 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Tilbehør

Rødhættes Kurv

Rødhættes Kurv

169 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Hvem sagde, at Rødhætte altid skal være en lille bange og fortabt pige? Tværtimod! Iført dette stilfulde outfit bliver din entré ved udklædningsfesten intet mindre end fabelagtig!

Der medfølger en rød og hvid kjole med blondekant og korsetdetalje i taljen, en fastgjort lang (rød) fløjlshætte og sidst, men ikke mindst en sort choker, der bidrager til en ekstra attitude. Du får her et komplet kostume med luksuriøse detaljer, der øjeblikkeligt gør dig klar til halloween eller en udklædningsfest med temaet eventyr!

  • Materiale: 100% Polyester
  • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large
  • Kun håndvask
  • Inkl. kjole med kappe og choker
  • OBS! Sko og kurv medfølger ikke

Producenten anbefaler at vælge den større størrelse, hvis du står og skal vælge mellem to specifikke størrelser.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for sine kostumer og tilbehør, som holder en fantastisk kvalitet. Måske koster delene lidt mere, men de er i en klasse helt for sig! Man kan ikke sammenligne dem med andre kostumer. Takket været stoffets kvalitet kan du vaske og anvende dragten igen og igen.

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0