Vis større billede

Romersk Sort Gudinde Kostume Deluxe

first_saleprice.value: 21520
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
269 kr 549 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Vil du gerne klæde dig ud som en flot romersk gudinde til halloween, men synes du samtidig også, at de traditionelle kostumer ikke ligefrem skriger af halloween? De fleste af dem er hvide, og det dur jo virkelig ikke til en halloweenfest. Vælg i stedet dette fantastisk, lækre romersk gudindekostume i en sort farve, der er helt perfekt til "dark goddess"-looket!

Kostumet omfatter en lækker sort body med brede og lange kjoledele foran og bagtil i et skinnende design. Bodyen har flotte guldstriber, som går rundt om halsen. På skuldrene bagtil er der et tyndt, sort og langt blondestof, som gør outfittet meget effektfuldt. Der er ligeledes et åbent parti på ryggen.

Der medfølger desuden et par sorte sleeves med guldstriber, som fastgøres rundt om din langfinger, samt et flot pandebånd i skinnende guld med en ring foran.

Støvler medfølger ikke.

  • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
  • Inkluderer: Body med lange kjoledele foran og bagpå, sleeves og pandebånd.
  • Materiale: Polyester.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at de koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen39507 eller du kan uploade dem manuelt.
castle