Ropelight

Nu er det tid til at lyse den mørke tilværelse op med Ropelight! Du kan vælge netop din favoritfarve og ordne festbelysningen, så den passer til temaet. Uanset om det gælder et indendørs eller udendørs event, fungerer Ropelight efter hensigten, da lyskæden fungerer begge steder.

En lyskæde passer til højtider som jul og halloween samt til festen eller fødselsdagen. Lidt farvet lys gør jo alting sjovere! Lyskæder kan desuden skæres i meterstykker og på den måde oplyse både busken udenfor samt dørkarmen ind til stuen. Hvorfor ikke kombinere hvidt og rødt, og så kan det jo være, at Danmark rent faktisk lykkes med at vinde noget, eller hvorfor ikke have blåt lys til festen, uden at I nødvendigvis behøver skrue ned for musikken eller lade festdeltagerne tage hjem alt for tidligt?

Vi tilbyder Ropelight i flere forskellige farver og til favorable priser. Desuden har kæderne en lang levetid, så du kan tage dem frem igen og igen. Så nu findes der ingen god grund til at have det mørkt og trist. Det er bare at lade fantasien og lyset flyde frem!
Læs mere
1 hits