Rustur

Med rusturen starter et nyt kapitel i dit liv. Det er tid til at tage en højere uddannelse, men inden du går rigtig i gang, følger der en uforglemmelig uge eller weekend fyldt med fester, sjove konkurrencer og udfordringer.

Selve rusturen plejer normalt at vare et par dage, og derefter begynder studenter-eller unilivet sådan rigtigt. Vi har selvfølgelig alt, hvad du får brug for til din rustur. Må rusturen blive sjov og fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Rusturen er en gammel tradition på gymnasiet eller universitetet, der er sat i værk for at byde de nye studerende velkommen, ligesom man får mulighed for at lære nye venner at kende. Ofte følger der også en fest. Selvom du ikke selv har været med på en rustur, har du sikkert set de udklædte personer, der invaderer gaderne i enhver studieby. Undrer du dig over, hvor studenterne får deres sjove tøj, balloner, parykker, fløjter og andet tilbehør fra, samt hvordan de får råd til det? Svaret er Partyking!

Vi har et stort udvalg af nice-to-have-ting til rusturen, og desuden til priser, der passer til studerende. Hvorfor hedder det egentlig rustur? Selvom det kunne være nærliggende at tænke, at "rus" står for den rus, man får af alkohol, har det intet med alkohol at gøre. Rus er den sidste del af ordet 'depositurus', der betyder "Den mand, der skal til at aflægge..." Oversat betyder det, at den førsteårsstuderende aflægger sine bondske vaner og forestillinger og træder ind i det akademiske borgerskab. Lyder det ikke fancy? Så det er din sidste chance for at slippe hæmningerne, drikke valgfrie drinks og bære en cool paryk.

Skolen eller rusgruppen vælger aktiviteterne i de dage, rusturen varer. Du får som regel besked på, hvad du skal medbringe, og hvad temaet til rusturen er. Tag udgangspunkt i de forskellige informationer, og bestil de ting. du skal bruge. på Partyking. Det kan dreje sig om sminke, sko, hatte, parykker og tøj. Eller måske pins og klistermærker, der gør dit outfit mere personligt, og kan udtrykke dit kommende fag.

Spøg og skæmt-artikler kan også være rigtig sjove til en rustur, da det handler om at bryde isen. Imponér dine nye venner ved hjælp af vores gadgets; sprøjt vand på dem, der har brug for at blive kvikket op, eller læg en pruttepude på stolen, hvis du stadig har lidt af den bondske humor i dig.

Mad og drikke skal der også til. Hos os finder du snacks og andet godt, der holder energien oppe. Det kan der blive brug for, hvis man skal holde sig vågen i længere tid ad gangen. Bliver du tørstig, har vi et stort udvalg af drikke såsom sukkerfri drikke, når du vil være nyttig, energidrinks, når du ikke orker mere, og drinksmix, hvis du vil imponere dine nye venner med dine egne drinks.
Læs mere
1 hits