Vis større billede

Tilbehør

Sahara Man-dragt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Efter flere dages vandring gennem den nordafrikanske ørken er du helt og holdent ved at dø af tørst. Du ser et vandfald bag hver sandklit, men det viser sig gang på gang bare at være en illusion. Solen steger ubarmhjertigt på din allerede overophedede krop, og snart er det slut, snart orker du ikke mere. Du falder på knæ og griber ud med hænderne. Men vent, det er ikke sand, det er.. græs! Du ser op helt uden forhåbning og opdager en oase med palmer, buske, græs og frem for alt vand! Her mødes dyr af alle slags, trætte vandrere som dig selv og ikke mindst din nyfundne ven som hjælper dig frem til vandhullet.

Sahara Man-dragt inkluderer en lang olivengrøn tunika med flerfarvet mønster på brystet og langs siderne. Halssmykke, hat, paryk, skæg, moustache, solbriller, ring og tøfler medfølger ikke. Tilkøb disse for et komplet look.

Findes i størrelse: One size.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen23370 eller du kan uploade dem manuelt.
castle