schoko-bananen-2
schoko-bananen-55212-3

Schoko Bananen

29 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Winnie
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Hvad du ser på billedet af indholdet - var hverken samme farve eller mængde. D var så flade og lignede mere gele der havde en sjov brun gule farve. De smagte ikke så godt, og ikke lige mig. Men derfor kan der godt være andre der er vilde med dem. Jeg ville bare gerne prøve dem, men endte med give dem væk til par andre som gerne vil havde med hjem til familien for prøve dem. Jeg bestilte dem fordi kunne huske havde prøvet dem i min barndom, men ikke hvordan de smagte - så tænkte jeg prøver give dem en chance da de var på bud. Det kunne jo være gået lige godt den anden vej. Men de får 3 fordi de var ret friske, ret mange i selve denne æske ( plus i sig selv ) og der var lang tid til sidste / bedste dato - så det var ikke derfor. Jeg kunne bare ikke lide smagen
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Gitte
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  God smag
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Jesper
  for 2 uger siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Hvem elsker ikke den lækre kombination af chokolade og banan? Med dette slik får du desuden en skøn skumkonsistens, som giver mere smag. En succes i slikposen til fredagsslikket!

Schoko Bananen er skumslik med banansmag i chokoladeovertræk. Slikket er fairtrade-mærket. 

Leveres i genlukklige papkartong af 150 g. 

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, vand, kakaomasse, bananpuré 6%, kakaosmør, fugtighedsbevarende middel: E420; geleringsmiddel: E406; gelatine, syre: E330; emulgeringsmiddel: E322 (soja); naturlig aroma, farvestoffer: E100. Mindst 50 % kakao i chokoladen. Kan indeholder spor af gluten, nødder og mælk. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives.