vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
kassaskap-litet-1

Sikkerhedsskab Lille

139,90 kr

På lager (10 stk.)
Vær opmærksom på at produktet sælges enkeltvis og sendes assorteret. Hvilket indebærer at det bliver en overraskelse, hvilken som du modtager.
Har du små værdier derhjemme, som du ikke vil have, at andre får fingrene i? Eller tilhører du gruppen af reaktionære, der ikke tror på banker, men hellere vil opbevare pengene derhjemme? Læg trygt dine dyrebare sager i dette søde sikkerhedsskab. Skabet skal bare have en skjult plads derhjemme, og så burde de to pålidelige låse kunne klare resten.

Sikkerhedsskabet er et fint, lille sikkerhedsskab med både kombinationslås og nøglelås. Skabet og låsen er fremstillet af metal, og de to nøgler, som medfølger, er sølvfarvede. Skabet fås i farverne lysegrå, rød, blå og sort. Farverne er assorterede, hvilket indebærer, at det bliver en overraskelse, hvilken farve du får.

Mål: Ca. 12x18x10 cm (BxHxD).

Bemærk at kombinationslåsen ikke fungerer som en rigtig lås, men kun som et håndtag og det er bare et tal, som er kombinationen. Du vælger tal, og husker så det rigtige tal efterfølgende!
Art.nr 29939-1
Kopiera OK

Bedømmelse

20

Spørgsmål & svar

0

Tags