Hem
Udklædning Tilbehør Skæg & Moustache

Skæg & Moustache

Listen med kendte mennesker, som i princippet er mere kendte for deres karakteristiske ansigtsbehåring snarere end deres gerninger i livet, er alenlang! Diktatorer såvel som videnskabsmænd, politikere og filmstjerner - alle har de haft et spektakulært skæg eller en smart moustache. Nogle har nærmest udviklet det til deres personlige brand.

Kulturen omkring ansigtshår har brug for sin helt egen kategori, som vi her på Partyking fylder med et væld af karakteristiske klassikere og nytænkende, kreative og små, skøre ansigtsfrisurer. Bestil en multipakke med flere forskellige typer moustacher, så du har et overskæg til enhver lejlighed - eller som en ekstra tryghed i baglommen, når du har brug for at fremdyrke et lidt mere autoritært look. Ellers kan du også finde de mere veltrimmede, stilfulde klassikere, der vil blive dit nye kendetegn. Eller måske ønsker du at gå til fest som en blanding af Charlie Chaplin og Julemanden? Intet problem! Alt, hvad du skal beslutte dig for, er, om det skal udføres med et twist - måske i form af neonfarvet hår?

Tilbehøret til at holde din nye følgesvend i topform har vi også til rådighed i denne kategori - valgt med omhu, da vi her hos Partyking tilbringer hvert eneste vågne minut med at søge efter det bedste og sjoveste til vores kunder. Vi ønsker dig en god hår- og skægshopping!
Læs mere