vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Skeletkostumer

Er det tid til at anskaffe sig det mest ulækre kostume gennem tiderne? Glem hekse, djævle og vampyrer; det er skeletkostumernes år. Ved du, hvorfor skeletter er det mest ulækre på denne jord? Jo, det er slet ikke meningen, at man skal kunne se skelettet. Vi har alle sammen skeletter, men hvis det bliver synligt, er noget ravruskende galt. Findes der noget mere ulækkert end netop dét?

Her i kategorien finder du skeletkostumer i diverse designs. Vil du bære en skeletkjole eller en traditionel heldragt? Vil du skabe et sjovt twist på din dragt? Hvad med en le, kæder eller en hat? Vi har samlet et uhyggeligt bredt udvalg med forskellige varianter af skeletdragten. Du har tilmed muligheden for at forvandle dig til manden med leen. Hvem vil ikke gerne have den magt?

Vi forhandler naturligvis også skeletkostumer til børn, om I som forældre nu også vælger dette ækle look til det uskyldige barn. Bare pas på, så I ikke får mareridt af de super uhyggelige dragter, som vi har på lager. Og ja, der mener vi jer forældre. Børnene skal nok klare sig.
Læs mere