Vis større billede

Small Pong Slingshot Battle

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Vi præsenterer nu det vildeste festspil du nogensinde har set - Small Pong! Dette spil er en ny og liiiidt bedre version af det klassiske Beer Pong-spil, hvor det gælder om at skyde bolden i koppen i stedet for at kaste. På hver side af bordet er der en lille slynge som du bruger til at skyde bolden ned i modstanderens kop. Et perfekt spil, hvis I bedre kan lide shots end øl! 

Small Pong Slingshot Battle er et fantastisk sjovt festspil som omfatter en spilleplade i træ som indeholder 22 kopper, en bold som sidder fast i en snøre (I kommer aldrig til at miste bolden) samt to styks slynger på hver sin side. I Small Pong gælder de helt samme regler som i Beer Pong, der anvendes blot en slynge som "kasteredskab" i stedet for hånden.

  • Materiale: Træ, plast
  • Volumen: 4 cl (hver kop)
  • Antal kopper: 22 styks
  • Antal bolde: 1 (sidder fast i en snor i midten af pladen)

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen52439 eller du kan uploade dem manuelt.
castle