small-pong-slingshot-battle-1
small-pong-slingshot-battle-2
small-pong-slingshot-battle-3
small-pong-slingshot-battle-4

Small Pong Slingshot Battle

399 kr

Vælg variant:

 • Anders
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kyl att ha med på fester. Uppskattas av alla.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Vi præsenterer nu det vildeste festspil du nogensinde har set - Small Pong! Dette spil er en ny og liiiidt bedre version af det klassiske Beer Pong-spil, hvor det gælder om at skyde bolden i koppen i stedet for at kaste. På hver side af bordet er der en lille slynge som du bruger til at skyde bolden ned i modstanderens kop. Et perfekt spil, hvis I bedre kan lide shots end øl! 

Small Pong Slingshot Battle er et fantastisk sjovt festspil som omfatter en spilleplade i træ som indeholder 22 kopper, en bold som sidder fast i en snøre (I kommer aldrig til at miste bolden) samt to styks slynger på hver sin side. I Small Pong gælder de helt samme regler som i Beer Pong, der anvendes blot en slynge som "kasteredskab" i stedet for hånden.

 • Materiale: Træ, plast
 • Volumen: 4 cl (hver kop)
 • Antal kopper: 22 styks
 • Antal bolde: 1 (sidder fast i en snor i midten af pladen)