Snapseglas

Der findes mange gode grunde til at fylde snapseglasset. Måske er det ved at være tid til årets fest - nytårsfesten. Ganske vist er champagnen den vigtigste drik, men der er altid plads til en lille gibbernakker, og forandring fryder som bekendt.

Dét at drikke er en social aktivitet, og det er samtidig en tradition, som mange danskere har kær. Når det bliver midsommer, og solen får mere og mere magt, skal snapseglassene igen hæves. Denne højtid fejres gerne udendørs i det grønne med vores nære og kære, så her er det på sin plads at finde snapseglassene frem.

Hos Partyking finder du snapseglas med mange flotte motiver. Udover glassene kan man også købe et snapsehæfte, som hjælper selskabet i gang med de viser, man kender fra vores svenske broderfolk. Vi skal naturligvis også fejre studenten med sang, skåltaler og snaps. Vi tilbyder diverse pakker, som indeholder flere snapseglas, og nogle af dem har et typisk studentertema, så man kan løfte stemningen. Et krebsegilde skriger højt efter et snapseglas, og her får man lov til at mæske sig ved et bord fyldt med krebs, klæde sig ud med skøre flotte hatte og hagesmækker for derefter at bryde ud i nogle lystige viser, mens glasset løftes.

Som du kan se, er er snapsen rodfæstet i mange af vores festlige højtider, men snapseglas kan faktisk også anvendes som almindelige shotglas. Vores sortiment tilbyder en stor variation, og du kan finde et utal af forskellige typer af snapseglas med alt fra sjove tekster til snapseglas med forskellige farver, motiver, udformninger og egenskaber. Det bliver ikke svært at finde et snapseglas, som enten passer ind i din personlige stil eller bare til den begivenhed, du vil fejre.

Ved alle forfester kan snapseglas få en stor betydning - disse kan nemlig lokke til mange sjove drikkespil. Der findes snapseglas, som leveres med spilleredskaber, hvorfor alle kan hoppe direkte ind i legen, men der er også de sjove og fantasifulde glas, som løfter stemningen alene med deres udseende. Nogle leveres med smileys, hvor du kan finde lige det udtryk, som passer dig allerbedst, eller med en tommel op, som illustrerer et "like", når glasset er fyldt op, og et "dislike", når glasset er tømt og stilles på hovedet.

Med sjove snapseglas bliver festen meget mere livlig - vi garanterer, at gæsterne vil få sig et godt grin, når de deles ud med tilhørende indhold. Tjek vores tilbud og find ny inspiration, så du finder de glas, der får dig til at smile, eller giv dem som gave til en, der elsker snaps.

Hos os får du ikke kun kreative glas, du får også gode priser og hurtig levering. Vores mål er, at du altid skal få en god oplevelse, når du handler hos os.
Læs mere