Vis større billede

Solsikke i Potte Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Tag foråret og solstrålerne med dig til festen iført denne søde og sjove kreation! Du kan flagre rundt i klare farver og bede folk om at vande dig med øl, samtidig med at du flagrer lidt sødt med bladene. Fungerer lige så godt til eget brug, som til en sjov gave til vennen, der kan lide at ordne haven.

Solsikke i Potte Kostume inkluderer en top, en nederdel, der ligner en urtepotte og handsker. Toppen er lysegrøn med bladlignende, lange ærmer og en brun hætte med solsikkeblade af stof. Nederdelen er brun og holdes på plads af de grønne skulderstropper, og handskerne er grønne og matcher bladene. Leggings og sko er ikke inkluderet. 

Størrelse: One size (voksen, rummelig model).

Tags

BEDØMMELSER (2)

Bedømmelse

 • Skrevet af Silje for 1 år siden
  Det stod one size, men inni klærne stod det M. Uansett hvor mye jeg skulle ønske det er jeg altså IKKE en M. Det var litt kjipt, men ordna seg til slutt.
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Marita for 1 år siden
  Dålig kvalite
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen28563 eller du kan uploade dem manuelt.
castle