Squid Game

Der er sandsynligvis ingen, der har misset den koreanske kultserie "Squid Game". Det handler om mennesker, der af forskellige årsager har fejlet i deres liv, og de har én ting til fælles – de er alle totalt fattige. Pludselig modtager du en mystisk invitation. De skal konkurrere i traditionelle børnespil, og den, der vinder, får masser af penge. Mon ikke præmien lokker? Hvem vil ikke gerne have et par millioner på bankkontoen? Og det lyder heller ikke så slemt at konkurrere i nogle gamle børnespil, men den lille hage er, at det er en konkurrence med livet som indsats. Så hvad sker der så i Squid Game? Nå, deltagerne er låst inde, og for at vinde skal de gennemføre en række udfordringer, men de skal også vinde over alle andre, der er med i konkurrencen. Og som sagt må man endelig ikke tabe. Det kan få dødelig udgang. Det er et psykologisk spil, der er super uhyggeligt, hjerteskærende og virkelig, virkelig grimt.
​ I "Squid Game" kommer du til at følge en karakter ved navn Gi-Hun. Han er ludoman og har forsømt både sin gamle mor og sin lille datter. Parallelt med de blodige vagter kommer man også til at følge en detektiv, der forsøger at afsløre Squid Game-teamet. ​ Hvis du er med i spillet, skal du også kunne tåle legen, og det er virkelig tilfældet med Squid Game. Men hvem havde troet, at nogle simple børnelege skulle udvikle sig til en konkurrence på liv og død. Hvis du vil prøve Squid Game - altså ikke for alvor, det er alt for skræmmende, men mere som et sjovt kostume - er vi klar til at hjælpe. Du finder mange forskellige kostumer med et Squid Game-tema her hos Partyking. Deltagerne - altså dem, der skal konkurrere i børnelegene i Squid Game - bærer grønne overalls med nummer. De brutale lege- og spillevagter bærer lyserøde overalls med sorte masker med en trekant på. Hvem vil du gerne være? En deltager, der kæmper for sit liv, eller en vagt eller leder, der regerer og styrer? Der kan også vælges mellen forskellige ansigtsmasker samt en virkelig uhyggelig dukke fra Squid Game-universet. Du kan ligeledes bestille invitationskort med Squid Game-tema.
​ Perfekt, når du skal invitere dine venner til en Squid Game-temafest.
​ Du kan også anvende kortene som seje visitkort. ​ Er du klar til en nerve- og stressfyldt udklædningsfest eller halloween med et Squid Game-tema?
​ Forkæl dine venner med en udklædningsfest, som de aldrig vil glemme – en udklædningsfest med Squid Game-tema. Du er mere end velkommen! til at bestille kostumer og tilbehør på Partyking. Vi tilbyder et stort sortiment, gode priser og hurtig levering. Men husk, det er bestemt ikke for dem, der nemt bliver skræmt.
Læs mere