vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Star Wars

Lav en børnefest, som tager gæsterne med på en spændende rejse med masser af fart til en anden galakse. Med hjælp fra Partyking har du mulighed for at skabe en næsten uvirkelig børnefest med et "Star Wars"-tema. Du får mulighed for at klæde dig ud som de forskellige karakterer, gøre brug af underholdende tilbehør som eksempelvis masker og lyssvær, og selve pynten skal nok blive et hit hos fansene.

Fester er måske allersjovest, når man er barn, og hvorfor så ikke gå ud over grænserne og skabe en børnefødselsdag, som bliver en sjov oplevelse - ikke bare for fødselsdagsbarnet, men for alle gæsterne? Kostumerne er tilgængelige i flere forskellige størrelser og kan nemt anvendes ved kommende udklædningsfester efter børnefødselsdage. Det er også nemt at anvende søgefunktionen, så hele familien finder lige det, I søger inden for temaet "Star Wars".

Så pust ballonerne op, dæk op til et festmåltid, forbered alle legene, tag kostumet på og byd gæsterne velkomne til en astronomisk god børnefødselsdag, hvor Darth Vader venter rundt om hjørnet, og hvor Luke Skywalker er klar til at forsvare Jedi-riddernes ære!
Læs mere