Vis hele beskrivelsen

Star Wars

Lev dig ind i eventyret og bliv en del af Star Wars-fænomenet ved at bære prinsesse Leias ikoniske fletning, opdage din indre Yoda eller forvandle dig til Jawa ved hjælp af vores store, stjernspækkede garderobe.

Parykker, kostumer, handsker, masker, separate kropsdele og caps - denne kategori har alt, hvad du behøver, når du vil gå all-in på Star Wars-temaet. Et univers, som har begejstret mange science fiction-hjerter verden over. Skær festmaden ud med service i Star Wars-stil og byd på lagkage med et portræt af Darth Vader, mens nogen åbner flaskerne med lyssværdet.

Gør klar til at skabe verdens bedste Star Wars-fest!

Til dagen efter festen har vi ganske passende det mere hverdagsagtige tøj - men hvorfor overhovedet holde inde med Star Wars-begejstringen? Fyld dit hjem med telefoncovers, vægpynt, armbånd og køkkengrej med inspiration fra den utrolige serie, "Star Wars". Hos Partyking gør vi alt for at gøre dig glad, så hvis der er noget, du savner, eller et bestemt produkt, der er udsolgt, så er det bare kontakte os, og så ser vi straks på sagen. Læn dig tilbage og nyd denne forunderlige verden!

Underkategorier

Filter

Viser 127 produkter
castle