Vis større billede

Kundebilleder

Stormtrooper Damekostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
799 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Træt af at se på, hvordan de der stormtroopers dummer sig gang på gang, når filmen ruller hen over skærmen? Tag sagen i egen hånd og anskaf dig denne super flotte stormtrooperdragt! Dragten har lækre, gennemførte detaljer, som tilsammen skaber en solid rustning. Selvfølgelig medfølger der en stilfuld maske!

Stormtrooper-kostumet indeholder et jumpsuit, en todelt maske og et bælte. Jumpsuitet er en model, der følger kroppen, med rullekrave, lange ærmer og lange ben. Det er sort med hvide, støbte plastdetaljer, som skaber et flot look. Masken består af to dele, som tilsammen udgør fronten af en stormtrooperhjelm. Den er hvid med sorte, grå og sølvfarvede detaljer. Bæltet matcher den hvide rustning, og det har flotte detaljer. Skoene på billedet medfølger ikke.

Fås i størrelserne: X-Small, Small, Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (22)

Bedømmelse

 • Skrevet af Malin for 5 år siden
  Dräkten var i helhet väldigt smidig och gav en snygg och verklig "image" av Sci-Fi filmen. Nackdelen med dräkten var den två-delade masken i tunt plast då materialet enligt min åsikt inte är hållbart och skapar en större plastig känsla i förhållande till en mask med tjockare plast och större hållbarhet. Jag ger dräkten 3/5 i betyg då masken inte föll mig i smak.
  29 af 29 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Malin for 2 år siden
  Helt greit kostyme, men kjedelig at den var helt svart på baksiden. Til den prisen kunne det vært mer hvite detaljer bak og.
  5 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Mary for 4 år siden
  Jag tycker att den är superfräck men jag önskar att det hade medföljt skor också. Och så tycker jag att den var ganska dyr. Några hundralappar billigare hade jag önskat! Men jag är jättenöjd med den annars! :)
  4 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30836 eller du kan uploade dem manuelt.
castle