studentflicka-med-flagga-bordsdekoration-stor-83334-1
studentflicka-med-flagga-bordsdekoration-stor-83334-2

Student Pige Borddekoration

fra 

69,90 kr

Denne glade studine skal nok få smilet frem. Figuren, som er fremstillet i polyresin, er den ideelle borddekoration til jer, som har en nyudklækket kvindelig student i familien. Figuren har en smuk kjole på, og huen kan fås i to farver. Dermed er det muligt at vælge en figur, som farvemæssigt matcher enten STX-studenter eller HF, HHX eller HTX-studenten 

En sjov detalje er, at huen kan tages af og sættes på. Dermed er det muligt også at bruge figuren som festlig bordpynt til fx fødselsdag. Men først og fremmest skal der afholdes studentergilde. Sørg for at de unge mennesker får en festlig dag, når de kommer forbi i studentervogn. I kan gøre jer umage med borddekorationen ved at sætte denne festlige figur frem. Der vil helt sikkert blive lagt mærke til den, fordi den er så dekorativ.

Figuren er også en glimrende studentergave. Studenten vil helt sikkert sætte pris på at få en mindeværdig gave fra den store dag. Figuren kan tages frem på andre festlige dage, f.eks. fødselsdage, hvor huen ikke er på, så det er en gave, modtageren kan få glæde af i mange år fremover.

Student pige med flag fås i to størrelser, 31 eller 14 cm

  • Materiale: Polyresin
  • Mål: 31 cm eller 14 cm
  • Aftagelig hue som fås i rød og blå 
Art.nr 83334

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags