studentkort-rodvit-dansk-student-83338-1

Studenterkort Rød/Hvid Dansk Student Stort

19,90 kr

Suppler med

Har du købt studentergaven, så mangler du blot et lykønskningskort, som kan vedlægges. Vælg dette smukke kort i traditionelle rød/hvide farver til STX-studenten. På kortet er trykt en flot studenterhue i rød/hvide farver og med en lykønskning på forsiden. Der medfølger en hvid konvolut, hvorpå du kan skrive studentens navn og fx pynte med klistermærker, der forestiller flag eller studenterhuer.

I kortet skriver du en personlig hilsen til studenten. Uanset om du er en del af familien eller en ven, så vil din personlige hilsen helt sikkert betyde meget for studenten. Det er en stor dag for den unge student, og for dig som familiemedlem eller ven kan det måske være en udfordring at finde de rigtige ord.

Men du kan først og fremmest ønske studenten et stort tillykke med studenterhuen. Dernæst kan du skrive, at du ønsker studenten held og lykke fremover. Nu ligger verden åben, og det er op til studenten at få det allerbedste ud af livet.

Den unge student vil helt sikkert værdsætte din personlige hilsen i et studenterkort. Studenten kan gemme de personlige lykønskningskort og glæde sig over dem i mange år fremover. 

Dette kort er stort og perfekt til en længere personlig hilsen til STX-studenten.

  • Materiale: Pap
  • Mål: 21x15 cm
Art.nr 83338-1

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags