Student

Når du er blevet student, så synes vi hos Partyking, at man skal fejre det som bare pokker! Man har jo altså gået i skole i over 12 år, og så er du vel værd at fejre, eller hvad? I Sverige fejrer man oftest i 100 dage i forvejen, dvs. man starter med at fejre 100-dagen, derefter kommer 50-dagen og endelige studenterugen, som inkluderer aktiviteter med klassen herunder lastbilskørsel, studenteroptog og meget mere. I Danmark fungerer det nogenlunde på samme måde. Man tager imod sit eksamensbevis, tager studenterhuen på og er sammen og fester med sine klassekammerater i flot tøj.

Vi hos Partyking følte, at de danske studenter havde lidt for svært ved at finde det passende tilbehør til studentertiden, så vi valgte at rykke os lidt rundt for at gøre det nemmere. Det resulterede i, at vi har fået et bredt sortiment med studenterprodukter, så du kan finde præcis det produkt, som du er ude efter. Hos os finder du alt til den danske student 2024 – balloner, dekorationer, opdækning, konfetti og sååå meget mere!

Er du mor eller far og har du en søn eller datter, som snart går ud af skolen? Hos os finder du alle mulige former for dekorationer og tilbehør, som du måtte kunne tænke dig. Her finder du massere af guirlander og eksempelvis konfetti til bordet med motiv af Dannebrogsflaget. Visse guirlander kombinerer endda Dannebrog med studenterhuen. Bordkonfetti fås i flere forskellige farver, og du kan desuden kombinere dem med hinanden. Perfekt, synes vi!

Her finder du også rigtig flotte studenterballoner – i folie såvel som i latex. Ballonerne kommer naturligvis i farverne røde og hvide, og du kan fylde dem med både helium og luft - afhængigt af om du ønsker, at den skal svæve. Latexballonerne, som vi har, er også i flere forskellige farver, men oftest er de røde og hvide. På en del af vores balloner findes blandt andet teksten: ”Tillykke” som passer perfekt til den danske student, eller hvad?

Er du selv student, men ved ikke rigtig hvad du mangler til den store tid? Lad vores studenterkategori hjælpe dig! Her finder du alt, hvad du overhovedet kan komme i tanke om, som du vil kunne få brug for til en vellykket studenterfejring i 2024. Her finder du store såvel som små Dannebrogsflag, sjove fotorekvisitter med forskellige mønstre og udseende, men også klistermærker i alle mulige forskellige udseende og farver. Her er også konfettirør i farverne rød og hvid, som passer perfekt, når den store dag er kommet! Fløjter, megafoner og så meget mere er der også! Vil du lave fis og ballade er der endda en amerikansk eksamenshat, som du kan have på i løbet af aftenen!

Her finder du let alt, som du kan komme i tanke om til den danske studenterfejring 2024! Her er der alt fra balloner i forskellige farver og former, bordløbere, studenterdekoration, dekorationer med dannebrogsflag på, fløjter, konfetti i miniformat og konfetti i rør, sjove fotorekvisitter til fotograferingen, studenterhuer og så meget mere! I denne kategori spiller det ingen rolle, om du er student eller forældre – her findes noget for alle!

Du er velkommen til at finde dine studenterprodukter online til studenterfejringen 2024 – hurtigt, smart og helt simpelt!
Læs mere