Hem
Temaer Højtider Student Studenter Borddækning

Studenterborddækning

Er det første gang, du skal arrangere et studentergilde? Så anbefaler vi, at du går på opdagelse i vores store sortiment af festartikler og lader dig inspirere til studenterborddækningen. Hos Partyking elsker vi gode og sjove fester, hvor man gør sig umage med at pynte op. Når de unge mennesker springer ud som studenter, fortjener de selvfølgelig at blive fejret med manér. Det kan man bl.a. gøre ved at lave et flot veldækket bord og pynte op med alverdens festartikler. Her i kategorien finder du alt, hvad der skal til for at skabe en flot studenterborddækning til favorable priser. Vælg f.eks. engangsservice i form af paptallerkener, champagneglas, sugerør og bestik samt servietter. Pynt bordet med bordkonfetti, bordflag og små studenterhuer i den farve, som matcher studenten og kammeraterne.

Nu om stunder springer der mange forskellige slags studenter ud, og det skal selvfølgelig også afspejles i bordpynten. Partyking tilbyder alt fra Stx Studenterpynt til HHX Studenterpynt, HTX Studenterpynt og HF studenterpynt. Derudover findes der også pynt til EUD Studenter. Der er som regel tale om en kort visit, fordi studenterne skal besøge så mange forskellige steder med studentervognen. Men I kan sagtens nå at servere et boblende glas champagne, pindemadder, pizza eller frugt for de unge mennesker i festlige omgivelser.

Studenterne vil helt sikkert sætte pris på, at I har gjort jer umage med at dække et festligt bord. Mange familier arrangerer også et privat studentergilde for at fejre, at der er kommet en ny student i familien. Her kan I ligeledes gøre jer umage med studenterborddækningen og vælge mellem masser af flot, sjov og dekorativ pynt fra vores sortiment. Balloner, guirlander og flag kan hænges op både indendørs og udendørs, f.eks. i haven, på terrassen eller i indkørslen, så naboerne også kan se, at I fejrer jeres nybagte student. Fordelen ved at arrangere et studentergilde om sommeren er, at der er gode chancer for, at vejret er godt. I kan således arrangere et studentergilde i haven under åben himmel eller leje et festtelt. Så kan I feste i det dejlige vejr og spise skøn mad ved et veldækket bord med flot studenterpynt.
Læs mere