Vis større billede

Tilbehør

Beer Pong Bord Flip Cup

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 55
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Gør forfesten endnu sjovere (hvis det er muligt)! Må den bedste mand (eller kvinde) vinde med vores specialdesignede Beer Pong med Flip Cup!

Dette Beer Pong-bord skiller sig lidt ud fra vores andre Beer Pong-borde, da det har markeringer for spillet "Flip Cup". Flip Cup er perfekt som opvarmning til Beer Pong eller som underholdning i Beer Pong-turneringen. De 8 cirkler på siden af bordets langside viser, hvor man skal placere sine krus, og derefter er det bare at drikke ud og vende kruset hurtigst muligt. De komplette spilleregler for Flip Cup gengives i videoen i billedkarrusellen.

Beer Pong Bord (med Flip Cup) måler 240 cm i længden og 60 cm i bredden, hvilket svarer til de officielle konkurrencemål, der anvendes ved bl.a. VM i Beer Pong. Bordet kan hæves og sænkes og justeres efter dine egne ønsker (70/55 cm). Det er nemt at transportere bordet ved hjælp af det medfølgende håndtag, og bordet måler kun 60 x60x14 cm, når det er foldet sammen. Bordbenene og rammen er fremstillet af aluminium, og spillefladen er vandafvisende, og du kan derfor nemt tørre øl af med varmt vand og en klud.

Fakta om Beer Pong Bord (Flip Cup):
  • Officielle konkurrencemål (240×60 cm).
  • Sammenfoldeligt (60 x 60 x 14 cm).
  • Kan hæves og sænkes (70/55 cm).
  • Markeringer på hver side til Flip Cup.
  • Bær bordet i håndtaget som en kuffert.
  • Stabil og let konstruktion i aluminium.
  • Vandafvisende spilleflade. Ølspild kan nemt tørres af.
  • Vægt: Ca. 9 kg.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71664 eller du kan uploade dem manuelt.
castle