Vis større billede

Suicide Squad Deadshot Deluxe Kostume

first_saleprice.value: 21520
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
269 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Tjek den næste filur ud, som skal ryddes af vejen iklædt i dette autentiske Suicide Squad Deadshot Kostume! Kostumet kommer naturligvis med Deadshots karakteristiske maske med sigte på det ene øje og hans fede outfit, hvilket får folk til at tro, at de er midt i Suicide Squad-filmen, når du ankommer til udklædningsfesten sådan her!

Suicide Squad Deadshot Deluxe Kostume består af en let stoppet trøje med motiv og detaljer, der efterligner Deadshots overdel i filmen Suicide Squad. Der medfølger også et par matchende bukser, bælte og en heldækkende stofmaske á la Deadshot med kraftigt materiale ved øjenpartiet samt sigte ved det ene øje, som giver dig et komplet Deadshot-look.

Fås i størrelse: Standard og X-Large.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Emilia for 1 år siden
    Masken kändes lite B, ser häftigare ut på bilden än i verkligheten
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen34735 eller du kan uploade dem manuelt.
castle