Vis større billede

Tilbehør

Suicide Squad Katana Kostume

first_saleprice.value: 9520
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
119 kr 399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Indtag rollen som Katana fra storfilmen "Suicide Squad", når du er iført dette autentiske Suicide Squad Katana-kostume. Dette er et perfekt valg til dig, som altid har drømt om at være en eller andens bodyguard. Du får blot brug for et Soultaker Sword, lidt attitude og ta-daa, så er du klar til en vild fest i ægte Suicide Squad-stil!

Suicide Squad Katana-kostumet omfatter en lækker sort jakke i imiteret læder med samme motiv som Katanas jakke i filmen "Suicide Squad". På jakkefronten finder man et fastsat hvidt stykke med tværgående kanter. Der medfølger også en autentisk Katana-halvmaske i en hvid farve med hendes røde symbol i panden.

Bukser og sko medfølger ikke.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen34736 eller du kan uploade dem manuelt.
castle