suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-1
suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-4
suitmeister-christmas-blue-nordic-kostym-79264-5

Suitmeister Christmas Blue Nordic Jakkesæt

399 kr

Vælg variant

Du vågner ved, at du fryser om fødderne og ser ud ad vinduet, hvor snefnuggene langsomt daler ned. På hver eneste radiokanal spilles Mariah Careys julejingle på repeat døgnet rundt. Det går pludselig op for dig, at julen er kommet og du springer hurtigt hen til garderoben for at klæde dig til årstiden. Det er jo trods alt kun jul én gang om året! 

Suitmeister Christmas Blue Nordic Jakkesæt er det perfekte jakkesæt til julebrug. Det består af et blåmønstret slips, en blå jakke med hvide og røde juledekorationer og et par matchende bukser i slim-fit model. Jakken har blåt for, to lommer og to lukkeknapper fortil. Bukserne har elastikbånd, der giver en perfekt pasform, to lommer foran og en baglomme plus lynlås med knaplukning. Bemærk, at skjorten og skoene, som vises på billederne ikke medfølger.

Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge din Opposuit om og om igen, uden at den mister sin pasform. Bemærk, at Opposuits jakkesæt er slimfitmodel. Hvis du er i tvivl om, hvilken af to størrelser, du skal vælge, anbefaler vi derfor, at du vælger den største.

  • Materiale: 100% polyester 
  • Inkl. jakke, slips og bukser
  • Skjorte og sko medfølger ikke 
  • Fås i størrelserne: Small, Medium, Large, X-Large og XX-Large 

Størrelsesguide

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags