Super Mario

Super Mario samt hans lillebror Luigi er heltene, som blev skabt af Nintendo. Super Mario er oftest den ensomme helt, men det hænder, at han undertiden får selskab af broderen.

Super Mario befinder sig i en verden, som kaldes Super Mario World. Her skal han rundt på et utal af sjove, skræmmende, fabelagtige og altid eventyrlige baner, som er fyldt med en flot og farverig grafik. Super Mario er ekstremt afholdt og populær verden over, og vi er mange, som er vokset op med en konsol i hånden og blikket klistret mod skærmen i et forsøg på at hjælpe Super Mario med at redde prinsessen.

Super Mario kan kendes på hans karakteristiske røde hat, i kombination med et matchende Super Mario-kostume.

Super Mario har selvfølgelig masser af fjender, og dette problem løser han ofte ved at hoppe på dem, hvilket viser sig at være en fremragende teknik. Dog skal han hoppe nogle ekstra gange på bossen. Ville du gerne forlade skærmen for en stund og forsvinde ind i Super Mario-universet? Dyk ned i vores brede sortiment af Super Mario-tilbehør af enhver slags. Skal du eksempelvis til en udklædningsfest, og vil du ligne Super Mario? Her kan du nemt vælge et Super Mario-kostume i vores sortiment med tilhørende Super Mario-hat. Med denne type kostume bliver du mere end klar til at hoppe ind i Mario Kart og begive dig afsted til festen.

I vores sortiment findes der et Super Mario-kostume til alle, så gør klar til at finde din personlige favorit. Der findes også Super Mario-kostumer i børnestørrelser, så ingen kommer til at misse eventyret.

Kostumerne leveres i forskellige designs med en Super Mario-kasket, men du kan også købe en Super Mario-kasket særskilt, hvis du ønsker dette. Med et bredt sortiment af Super Mario-tilbehør kan du nu få det perfekte outfit på ingen tid og til en god pris.

Når du går efter et Super Mario-kostume, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal gå bevidst efter Super Mario-figuren, for der findes mange andre elskede karakterer fra spillet. Måske vil du hellere være prinsessen, svampen, Luigi, eller dig selv ridende på Super Marios ryg? Mulighederne er mange, så tjek vores sortiment.

Foruden Super Mario-kasketter kan du også finde T-shirts, kjoler og meget andet godt! Når det bliver vinter, kan du varme hovedet med en hyggelig og sød Super Mario-hat. Vores Super Mario-hatte kan leveres i flere forskellige udformninger, og derfor bliver det ikke svært at finde en personlig favorit, som får dig til at smile over hele femøren.

Vi tilbyder et stort udvalg af Super Mario-tilbehør samt altid gode priser og hurtig levering.
Læs mere