Vis større billede

Superman Supreme Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 599600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
7.495 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hvem har ikke drømt om at være Stålmanden? At være bomstærk, kunne flyve og måske frem for alt kunne se igennem alle materialer (eksempelvis tøj?)

Lige siden 1938 hvor Stålmanden gjorde sin entré for første gang har både drenge og mænd og piger og kvinder drømt om at jage skurke i den klassiske blå dragt med rød kappe. Måske også dig?

Med denne udklædningsdragt bliver du en succes til festen. Men sørg for at holde dig fra grønne drinks (de kan jo indeholder kryptonit). Du kan måske ikke klæde om lige så hurtigt som Clark Kent, men det er faktisk supernemt at få dragten på. Superman Supreme Kostume inkluderer alt udover sko. Dragten består af bluse og bukser med tilhørende formede muskler af latex-dele. Bælte, kappe og skinnebens-overtræk indgår også. Du tager dragten på ved hjælp af knapper eller velcro.

  • Findes i størrelse: One size.
  • Inkluderer: Blå bluse og bukser, formede dele til bryst, arme og lår, bælte, kappe og overtræk til skinneben.
  • Sko indgår ikke.
  • Materiale: 100% Polyester. Dette er et officielt licenseret Superman™ produkt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen15692 eller du kan uploade dem manuelt.
castle