vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Sværd, Dolke og Knive

Hvornår har du brug for at bruge legetøjssværd-, dolke-, og knive? For eksempel når du klæder dig ud som ridder, indbrudstyv eller sørøver. Et kostume bliver ikke komplet uden det rette tilbehør, og de skal helst se virkelighedstro ud. Så fyld udklædningskassen op allerede nu inden næste temafest, eller bestil legetøjssværd-, dolke-, og knive, som får alle til at tro, at du er en mystisk ninja eller en ægte ridder i skinnende rustning, taget direkte fra 1700-tallet. Kan dit barn godt lide Middelalderen og at læse om modige riddere med sværd, som skal redde prinsessen og hele kongeriget? Måske kan dit barn ikke få nok af den mystiske vikingetid med alle dens aseguder, korstoge og slag? Gør noget mere ud af historien end bare at læse om Middelalderen eller Vikingetiden. Et imponerende legetøjssværd gør dig klar til at forsvare kongen og redde prinsessen fra dragen. Måske behøver I også en legetøjsdolk til det afsluttende hug, som dræber monsteret? Vikingerne siges at have brugt en hel del forskellige slags våben som sten, pile og spyd, men også sværd og økser. Vælg mellem udvalget af legetøjssværd-, dolke-, og knive, for at finde det rette tilbehør til at besejre Midgårdsormen.
Gennem legen lærer børn mere om verden, andre mennesker og faktisk også om sig selv. De kan øve sig på ting i legen for at forstå, hvad der sker omkring dem. At iklæde sig forskellige roller gør det mere naturligt at vise følelser, som måske ikke er tilladt eller enkelt i det almindelige liv. På samme måde deltager du som voksen måske i rollespil, hvor du i weekenden skal agere som den rolle, du er blevet tildelt. Hvad har den karakter på, hvordan agerer den i specifikke situationer, hvordan ville den føle, sige og tænke? Tilbehør som legetøjssværd-, dolke-, og knive gør det enklere at komme nærmere karakteren og gå ind i rollen til fulde. Hvornår anvender man hvilket legetøjsvåben, og hvorfor ser de forskellige ud? Stikvåbenets skiftende udseende afhængig ganske enkelt af, hvilken tid de blev udviklet i, hvordan kulturen så ud, og hvilke tekniske forudsætninger der fandtes på den tid. Så sørg for at vælge de rigtige legetøjssværd-, dolke-, og knive, som matcher dit kostume. Læs lidt op på, hvilken dolk eller sværd, som blev brug i 1500-tallet i Asien, kontra i 1700-tallets Europa, og brillér med dine kundskaber til næste temafest.
Så sørger du også for ikke at tabe ansigt, når du ikke vælger et ninjasæt, når du skulle have valgt en legetøjsmachete. Vælger du at lette anker og kaste løs, så er det en legetøjsdolk og intet andet, du skal satse på. En sørøver går jo, som vi alle ved, ikke uden sit våben, papegøje og en klap for øjet. Hold en dundrende sørøverfest, hvor du fester med Jolly Roger og alle landkrabberne. Med Partykings kostumeattributter vil ingen tro, at I er fredelige søulke. Forbered jer godt og lav en scene ved hjælp af en teaterdolk, eller skab specialeffekter med blinkende lasersværd.
Læs mere