Til toppen
Startside > Udklædning > Tilbehør > Våben & Rustning >
Vis hele beskrivelsen

Våben & Rustning

Er dit barn inde i en våben- og krigsperiode? Eller måske har du selv en forkærlighed for sværd og skydevåben? Så tjek vores store udvalg, hvor du ikke kun finder skydevåben, men alle mulige variationer af våbengenren. Sværd, bue med buetaske, patronbælte, økser, strømpebånd med pistol à la James Bonds dødsensfarlige damer - listen kan gøres lang. Vi har selvfølgelig også beskyttelsesudstyr, for selvom vores våben bare er legetøj, så må man beskytte sig - eller det bliver i hvert fald sjovere, og vores beskyttelsesudstyr giver en ekstra cool effekt.

En lækker hjelm, et sejt skjold og en beskyttende rustning gør legen så meget sjovere end med et sværd alene. Og vores våben - ligesom vores våben - fås i en masse forskellige designs, inspireret af alle mulige epoker; middelalderlig ridderstil, romersk eller græsk stil og alt derimellem.

Med produkterne i denne kategori kan du udleve dine historisk inspirerede krigsdrømme og bataljoner fuldt ud! Tag venner og familiemedlemmer med i legen, og I kan afgøre verdens fremtid hjemme i stuen!

Underkategorier

Filter

Viser 303 produkter
castle