Vis større billede

Sverige Børnekostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 89
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Midsommer er det samme som juleaften - børnenes fest! Sørg derfor for, at dit barn er klædt på til dans omkring majstangen i disse kulturelle klæder med et svensk islæt i form af en lang kjole og hat.

Kostumet består af en blå lang kjole med en hvid skjorte, som er syet fast, samt en krave. Kjolen har et broderet mønster med blomster på brystet. Derudover medfølger der et gult forklæde med et smukt blomstermønster samt et grønt bånd, som bindes rundt om taljen ved hjælp af velcro. Endvidere får du en hvid hovedbeklædning i form af en hætte.

Match gerne med vores kostumer til voksne i dame- og herrestørrelser, så hele familien kan blive klædt på i de svenske farver.

Fås i størrelserne: Small, Medium, Large.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen56696 eller du kan uploade dem manuelt.
castle