Hem
Temaer Varemærker The Flintstones

The Flintstones

Alle med børn, der er født efter 1960, kender klassikeren "The Flintstones". Den charmerende familie har medvirket i både serier og film gennem årenes løb. Er du bange for at virke alt for old school, hvis du går rundt som Fred eller Wilma til festen? "The Flintstones Viva Rock Vegas" havde premiere i år 2000, så looket er stadig super cool! Der er ingen fare for, at du dukker op til udklædningsfesten og mødes af uforstående blikke.

Vi har outfits til alle stenaldermennesker, barn som voksen. Uanset hvilket familiemedlem i familien Flintstone du identificerer dig mest med, og hvilken farve eller kjolelængde du foretrækker, finder du din perfekte udklædning her hos Partyking.

Nu er det bare at finde frem til, hvilken Flintstone fra homo sapiens' allerførste leveår som får dit hjerte til at slå lidt hurtigere. Bestil kostumet, ram den nærmeste klub og nyd festen! Men hvis du finder nogen, du godt kan lide, og vil have vedkommende med hjem til din grotte, så sæt grænsen ved at slæbe ham eller hende med hjem i håret...
Læs mere