vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

The Purge

Er du vild med dystopisk gyseraction? Så er vores udvalg af The Purge-inspirerede produkter lige den kategori, du vil elske! Klæd dig ud som en ækel figur med et både bredt og listigt smil. Supplér gerne dit kostumelook med en blodig machete, hvis du drømmer om, at alle løber for livet ved din blotte tilstedeværelse.

Hvilken The Purge-karakter vælger du?

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde det helt rigtige The Purge-look! Vi tilbyder dig derfor både blodige macheter, ækle Smile-masker og The Purge-inspirerede kostumer og tøj såsom hvide tylkjoler. Eller måske vil du hellere klæde dig ud som Uncle Sam? Vi har naturligvis også headface-bandanaer til dig, der gerne vil gøre det simpelt og blot vil dække halvdelen af hovedet, men med et helt nyt ansigtslook.

Dekorationer og tilbehør til The Purge-festen!

Partyking har alt, hvad du behøver til den perfekte The Purge-temafest. Med dekorationer som USA-flag i forskellige formater og tilbehør à la teaterblod, våben og blodige økser kan vi godt love dig, at festen bliver en succes. Du finder det hele hos Partyking. Køb dine Purge-gadgets og kostumer allerede i dag, så du kan forberede dig max til den kommende The Purge-fest!
Læs mere