Hem
Temaer Højtider Midsommer/Sankt Hans Tøj til Midsommer/Sankt Hans

Tøj til Midsommer/Sankt Hans

Midsommer og Sankt Hans er ikke kun lig med dekorationer, mad og dans. Det kunne man måske tro, men meget af hele følelsen ligger i det tøj, man bærer på aftenen. I Sverige bærer man nationaldragter i blå og gule farver, men også hvide kjoler og blomstrede skørter og lignende, mens det her i Danmark er noget mere afslappet. Men måske er det tid til at ændre en smule på traditionerne?

Hos Partyking er vi eksperter i tøj og kostumer, og hos os finder du et stort udvalg af tøj til midsommer til både børn og voksne. Du kan bl.a. vælge flotte, svenske dragter, som almindeligvis bruges til nationaldagen, men som fungerer lige så godt til midsommerfesten. Du finder også flotte jakker til midsommerfesten i en række forskellige farver og designs.

Hvis du er lidt af en spøgefugl, hvad siger du så til et kostume? Her finder du også sjove kostumer til midsommerfesten! Vi har desuden masser af accessories, der passer perfekt til den hvide kjole, nationaldragten og den hvide skjorte med mere. Vi tilbyder bl.a. seler, tylskørter og meget andet!

Kom og find det perfekte midsommeroutfit hos Partyking! Vi har et stort udvalg af tøj til midsommer, og du kan finde det hurtigt, billigt og nemt online!
Læs mere