Vis større billede

Tom & Jerry Jerry Børnekostume

first_saleprice.value: 11120
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
139 kr 299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Vi har vel alle set Tom & Jerry i fjernsynet et tidspunkt i vores liv, så hvorfor ikke klæde dig ud som Jerry til næste kostumefest med vennerne? Alle kommer til at kende dig, og har du virkelig heldet med dig, har en anden ven klædt sig ud som katten Tom!

Tom & Jerry Jerry Børnekostume er et rigtig sjovt kostume i form af Jerry fra filmene Tom & Jerry. Dragten inkluderer en heldækkende dragt sammen med en halvdækkende papmaske, som du sætter fast rundt om hovedet. Sammen med dragten medfølger en hale. Vær opmærksom på, at strømper ikke medfølger. Dragten findes i størrelsen Small, Medium og Large til børn.

  • Materiale: Polyester, pap
  • Størrelse: Small, Medium, Large (børn)
  • Inkl. dragt og papmaske
  • Strømper medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen56234 eller du kan uploade dem manuelt.
castle