Top Gun

Forestil dig, at du glider ind i rummet til de første toner af balladen ”Take My Breath Away” i rollen som Pete ”Maverick” Mitchell. Alle har vi vel haft drømmen om at være jagerpilot, og måske mere end nogensinde, da filmsuccesen "Top Gun" rullede over filmlærredet i slutningen af 1980'erne. Alle ville enten være Maverick eller Charlie Blackwood.

Her er din chance for at se lige så cool ud som Tom Cruise i filmen - og du kan lykkes helt uden jagerpilottræning! Vi har de fede pilotdragter med tilhørende accessories, ikke mindst de obligatoriske pilotbriller. Men vil du se endnu mere rigtig ud, så var det måske noget med en stilfuld kaptajndragt i stedet.

Som altid når det gælder udklædning, kan man jo også vælge en mere enkel udklædning. Bomberjakken var noget, som man ofte så i "Top Gun", og kombinerer du den med et par jeans, fede boots og pilotbriller, er du mere end klar til at gøre din entré ved temafesten.

Vi har ikke heller glemt kvinderne. Hvorfor ikke gøre lidt grin med det hele - ankom i en matchende dragt sammen med kæresten - din wingman! I kommer uden tvivl til at skille jer ud fra de andre gæster.
Læs mere