Til toppen
Vis større billede

Tornerose Baby Kostume

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hjælp rollingen til at klæde sig ud som selveste Tornerose til ballet! Denne sukkersøde kjole er lavet af både tyl og satin i fine lyserøde toner. Inkluderet er et fancy hårband som kronen på værket. Sødhedsfaktor: 100!

Tornerose Baby Kostume inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er lavet af lyserød satin og lyserød tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylnederdel med lyserøde tekstilblomster. På brystet står teksten "Sleeping Beauty" sammen med en lyserød sløjfe med en matchende rose i midten. På hofterne er der en lyserødt tyl-del. Hårbåndet er lavet af lyserød satin med en rose og en sløjfe på forsiden. Det er elastisk og lukkes bag på hovedet med velcrobånd.

Findes i størrelserne X-small (3-6m), Small (6-12m), Medium (12-18m) og Large (18-24m).

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen32537 eller du kan uploade dem manuelt.
castle