galen-gorilla-deluxe-maskeraddrakt-1
galen-gorilla-deluxe-maskeraddrakt-48043-3

Tosset Gorilla Deluxe Kostume

1.295 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Tilbehør

Oppustelig Banan

Oppustelig Banan

45 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Virkelig virkelighedstro gorilladragt til dig, som ikke nøjes med en hvilken som helst gorilla! Iført dette fantastiske kostume kan du ikke bare abe rundt til kostumefesten og spise et ton bananer, du kan også brøle som en ægte gorilla eftersom maskens mund åbner sig, når du åbner din egen mund. Er det ikke sejt?! Så hvis du leder efter en sej udklædning, som du kan højne stemningen med på festivalen eller festen, så har du fundet det rigtige!

Tosset Gorilla Deluxe Kostume er en vellavet helkropsdragt i sort imiteret pels med en brystdel af gummimateriale. Der medfølger en heldækkende ani-motion gorillamaske, som kan åbne munden, når du åbner din egen, hvilket gør, at gorialladragten er meget virkelighedstro. Der medfølger et par realistiske gorillahænder og et par goriallefødder af latexmateriale.

Bananen på billedet indgår ikke.

Materiale: Polyester og latex.

Fås i størrelsen: One size (voksenstørrelse).
 • Bo
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  härligt
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!