tropic-dream-strawberry-daiquiri-77585-2

Tropic Dream Strawberry Daiquiri

25,90 kr

Tropic Dream Strawberry Daiquiri er en alkoholfri, eksotisk drik med en smag af solvarme jordbær og lime. Fyld et glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri og knust is, og pynt gerne med et jordbær på toppen. Luk øjnene, og føl duften af solvarme jordbær og frisk lime. Tag en slurk af din drink, og nyd en smag af den eksotiske verden! Drikken kan nydes som den er eller blandes med hvid rom.

Tip: Lav en frozen strawberry daiquiri - blend gerne drikken med is i en blender, så den bliver meget glat, og drik gennem et tykt sugerør.

Tropic Dream er en serie eksotiske frugtdrikke og alkoholfrie drinks, som produceres i Sverige. Frugtdrikkene indeholder altid en blanding af mindst to eksotiske frugter for at give en spændende smagsoplevelse. De alkoholfrie drikke kan nydes som de er, eller hvis det ønskes, kan de blandes med alkohol. Smagene er klassiske cocktails - populære, frugtagtige drinks, som er velegnede til alle festlige lejligheder, eller til at forgylde en helt almindelig hverdagsaften.

Ingredienser: Vand, saft fra koncentrat 10% (æble, appelsin, jordbær, lime), sukker, syre (citronsyre), aroma, ekstrakt fra sort gulerod, stabilisator (E445), farvestof (betacaroten).
Art.nr 77585-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

5

Spørgsmål & svar

0

Tags