turkos-lang-vagig-deluxe-peruk-med-tofsar-1
turkos-lang-vagig-deluxe-peruk-med-tofsar-2

Turkis Lnag Bølget Deluxe Paryk med Kvaster

183 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Tilbehør

Paryknet

Paryknet

Beige
20 kr 25 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Paryknet

Paryknet

Sort
20 kr 25 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Hvad siger du til at klæde dig ud som en slikprinsesse, eller hvorfor ikke en mangafigur til næste halloween? Med denne paryk på hovedet kan du skabe alle mulige slags looks. Parykken er turkis med kvaster og krøller, hvilket gør den utrolig festlig. Match gerne med en hvid kjole eller lignende.

Turkis Lang Bølget Deluxe Paryk med Kvaster en førsteklasses lang og bølget paryk til damer med kvaster. Parykken har et rave-agtigt look og passer perfekt til raves. Parykken føles ægte, når den sidder på hovedet, og den er turkis. Parykken fås i størrelsen one size for voksne og kan føntørres, hvis det ønskes, men den skal helst ikke vaskes, styles med glattejern eller lignende.

 • Materiale: 100% polyester
 • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kendte for deres udklædningskostumer og tilbehør, som er af fantastisk kvalitet. Det kan godt være de koster en smule mere, men de er helt i en klasse for sig!
 • Jennifer
  for 1 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  3 af 15 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0