vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
tweek-sour-supreme-92754-1

Tweek Sour Supreme

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

24,90 kr

Med et navn som Sour Supreme er det ikke svært at forstå, at dette slik er bedre end noget andet surt slik! Med sødt og surt i ét efterlader de dig tilfreds, uanset hvad du søger efter, og den spændende smagsblanding af bl.a. passionsfrugt og grapefrugt giver altid mere smag...

Tweek Sour Supreme er sur geléslik med smag af cola, lyserød grapefrugt, ananas og passionsfrugt. Slikket har et lavt indhold af sukker og kalorier, et højt fiberindhold og gør brug af naturlige smagsstoffer og farvestoffer. Sælges i en pose med 80 gram.

Ingredienser: Polydextrose (fiber), isomaltooligosaccharider*, modificeret kartoffelstivelse, sødestoffer (erythritol, steviolglycosider), surhedsregulerende middel (æblesyre), naturlige aromaer, ekstrakter (farvetistel, sød kartoffel, sort gulerod, paprika, spirulina), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks). Kan indeholde spor af jordnødder, nødder, mælk, hvede, soja. *Glukosekilde. Indeholder sødestoffer. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Kontroller derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 92754-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags