laskig-nunna-mask-1

Uhyggelig Nonnemaske

139 kr

One size

 − art.nr 28310-1
Du er netop gået i kloster, selvom alle sagde, at du ikke skulle gøre det. De tror nemlig ikke, at man slipper ud, når først man er gået ind.
De første dage føles hyggelige og spændende, og du forsøger at lære de andre nonner at kende. Men de er ikke så snakkesaglige. De udfører deres daglige gøremål, beder, og derefter lukker de sig inde på deres værelser. Du har ikke set dem spise eller tale. Mærkeligt, men du antager, at de har aflagt et tavshedsløfte.
Men jo mere tid der går, indser du, at tingene ikke stemmer, og du beslutter dig for at forlade klosteret på en stormfuld nat. Ved døren møder du den ældste nonne. Hun har blot ventet på, at du ville flygte fra klosteret, som siges at være en kvindes sidste plads i livet. Denne nonne er imidlertid ikke som de andre. Hun er bleg og mørk omkring øjnene, ja hun ser næsten død ud. Du bevæger dig langsomt baglæns, men kommer ikke langt, for straks står de andre nonner bag dig og holder dig fast. Den ældre nonne nærmer sig med åbent gab og bøjer sig frem over dig, mens hun sigter efter din hals. Du skriger, men forgæves. Det er for sent. Alt for sent...

Du får her en latexmaske, som ligner en meget gammel dame med hvidt hår og mørke poser under øjnene. Hun har skæve tænder, og blodet flyder fra hendes mund, som havde hun netop havde taget en stor luns af noget levende. Måske dig?
Masken dækker dit ansigt og har en elastik, så du kan fastgøre den rundt om dit hoved. Oven på hovedet har masken en sort hovedbeklædning med en hvid kant, der ligner en nonnes hovedbeklædning.

One size (voksenstørrelse).

Bedømmelse

6

Spørgsmål & svar

0

Tags