Vis større billede

Uhyggelig Nonnemaske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Du er netop gået i kloster, selvom alle sagde, at du ikke skulle gøre det. De tror nemlig ikke, at man slipper ud, når først man er gået ind.
De første dage føles hyggelige og spændende, og du forsøger at lære de andre nonner at kende. Men de er ikke så snakkesaglige. De udfører deres daglige gøremål, beder, og derefter lukker de sig inde på deres værelser. Du har ikke set dem spise eller tale. Mærkeligt, men du antager, at de har aflagt et tavshedsløfte.
Men jo mere tid der går, indser du, at tingene ikke stemmer, og du beslutter dig for at forlade klosteret på en stormfuld nat. Ved døren møder du den ældste nonne. Hun har blot ventet på, at du ville flygte fra klosteret, som siges at være en kvindes sidste plads i livet. Denne nonne er imidlertid ikke som de andre. Hun er bleg og mørk omkring øjnene, ja hun ser næsten død ud. Du bevæger dig langsomt baglæns, men kommer ikke langt, for straks står de andre nonner bag dig og holder dig fast. Den ældre nonne nærmer sig med åbent gab og bøjer sig frem over dig, mens hun sigter efter din hals. Du skriger, men forgæves. Det er for sent. Alt for sent...

Du får her en latexmaske, som ligner en meget gammel dame med hvidt hår og mørke poser under øjnene. Hun har skæve tænder, og blodet flyder fra hendes mund, som havde hun netop havde taget en stor luns af noget levende. Måske dig?
Masken dækker dit ansigt og har en elastik, så du kan fastgøre den rundt om dit hoved. Oven på hovedet har masken en sort hovedbeklædning med en hvid kant, der ligner en nonnes hovedbeklædning.

One size (voksenstørrelse).

Tags

BEDØMMELSER (5)

Bedømmelse

 • Skrevet af Iselin for 4 år siden
  Veldig varm og vanskelig å se i masken, men fornøyd med utseende! Utrolig ekkel!
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Jannike for 3 år siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Christin for 4 år siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen28310 eller du kan uploade dem manuelt.
castle