Varulvekostumer

Efter vampyrer og zombier kan du nu være først med den kommende trend - varulve. Disse halvmennesker har aldrig været mere hotte, mere sjuskede eller haft mere liv i sig, end de har netop nu.

Til varulvehvalpen eller nybegynderen er der parykker eller hænder, som viser, at man er begyndt at forvandle sig, men endnu ikke er en fuldvoksen varulv. Til de helt forvandlede eller de virkelig inkarnerede varulvselskere er der hele bodysuits, med eller uden tøj, og med forskellige grader af ækelhed. Vil du skræmme livet af festdeltagerne eller naboerne under din trick or treat-runde, så klæd dig ud som varulv.

Vi sælger varulvekostumer i alle prisklasser, fra budget til deluxe, alle af højeste kvalitet og med matchende tilbehør. Selv farverne varierer i vores sortiment. Vi har både de brune, hvide, sorte og grå modeller. Har du derimod altid gerne villet udleve dine vildeste varulvedrømme i klassisk Michael Jackson-stil, så har vi et varulvekostume, der er identisk med det, som Micael Jackson dansede rundt i til lyden af hitsinglen "Thriller". En cool baseballjakke medfølger, så man kan blive den mest stilsikre varulv i byen.
Læs mere
3 hits