Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Vibratorer

Her finder du et bredt udvalg af ren batteridrevet nydelse i alle former. Vores sortiment af vibratorer og vibrerende dildoer samt massagestave kan få selv de mest konservative onanister til at ville opbygge deres eget lille forråd af herligt rystende, vibrerende og pulserende sexlegetøj.

Partyking.dk tilbyder dig alt inden for området, lige fra søde minivibratorer i guld og sølv til dildoer i en realistisk størrelse, farve og form samt smarte, små oralsexsimulatorer med en bevægelig tunge i silikone, så det føles helt som en rigtig tunge. Anvend produkterne, som de er, eller øg nydelsen ved at bruge et vandbaseret glidemiddel, som er let at tørre af.

Naturligvis er alle vores skønne produkter produceret i højteknologiske, hygiejniske materialer for maksimal komfort og oplevelse. Her finder du både vibratorer, der kan sættes fast på fingeren, dildoer, som stimulerer flere punkter samtidigt, og andre batteridrevne typer sexlegetøj i sjove former som chilier og bananer - en gave, der med garanti bliver værdsat af det voksne fødselsdagsbarn eller den kommende brud til en polterabend. Tag et kig på udvalget og find din egen favorit!

Filter

Viser 10 produkter
castle