Til toppen
Vis større billede

Vin Juletrøje

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Mægtig juletrøje - til dig, der aldrig fik en julestrømpe som barn! Hovedmotivet på denne juletrøje er en grøn glitrende julestrømpe, men med et hemmeligt lille rum, hvilket betyder, at du kan opbevare din yndlingsvinflaske... på brystet! Så.. drømmer du om en hvid eller rød jul?

Juletrøjen er en super sjov sweater til voksne og fås i seks forskellige størrelser. Sweateren er lavet af strikket garn af høj kvalitet, som hjælper lidt ekstra mod kulden. Trøjen fås i rød og blå med en julestrømpe på maven, der kan rumme en vinflaske, hvis man ønsker det. På ryggen er der et billede med teksten: "Dreaming of a white (or red) christmas". 

Juletrøjen fås kun i herrestørrelser, men hvis du ønsker en trøje, der passer til kvinder, så vælg da en trøje i en størrelse mindre end din sædvanlige. Eksempel: Herrestørrelse small svarer til damestørrelse medium. Herrestørrelse large svarer til damestørrelse x-large.

  • Materiale: 100% akryl
  • Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Pasform: Normal
  • Vaskemaskine på skånsomt program (30°C)
  • Herremodellen er 192 cm lang og fås i størrelsen large

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen59725 eller du kan uploade dem manuelt.
castle