vuxenpoang-fragespel-2
vuxenpoang-fragespel-3
vuxenpoang-fragespel-4

Voksenpoint - Selskabsspil

139 kr

Vælg variant:

 • Joanna
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  enormt bra frgor
  6 af 7 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Niklas
  for 1 decade siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Föräldrarna älskar de :)
  4 af 4 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Simon
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Kul, men vissa frågor känns konstigt formulerade. Man får sätta sina egna regler ibland.
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Voksenpoint - Hvor voksen er du egentlig?" Har du været på din første parmiddag og hørt dig selv sige: "Vi skal måske tænke lidt over det, der er jo også en dag i morgen"? Er du begyndt at gemme gavepapiret fra de gaver, du modtager? Spiser du en bananasplit med fingrene? Er du glad, når du skal vise ID ved indgangen til et arrangement? Svarer du ja til nogle af disse spørgsmål, har du sandsynligvis en god chance i dette selskabsspil.

"Voksenpoint" er spillet for dig, der ikke er helt sikker på, om du virkelig er blevet voksen. Men det kan du finde ud af her og nu i dette underholdende spil, der omhandler alt fra bløde sofapuder til parferier, fine glas, plastbeskyttelse i mikrobølgeovnen og dyre kokkeknive. Spillet indeholder over 300 sjove spørgsmål med en høj genkendelsesfaktor. Konkurrér med dine venner og find ud af, hvem der indsamler flest voksenpoint. Spillet afsluttes med, at pointene lægges sammen. Dermed får du at vide, hvor gammel du egentlig er. Men du skal være forberedt på masser af latter og et par drillende kommentarer undervejs!

Perfekt til middagen, festen eller fredagshyggen! "Voksenpoint" er også den perfekte gave til vedkommende, som altid siger: "Jeg ønsker mig ingenting..." Leveres i en smart lille pakke, som måler 14 x 14 cm.

 • Alder: 18+
 • Spilletid: 30 min
 • Antal spillere: mindst 2 pers.
 • Sprog: Svensk 
 • Indeholder 300 spørgsmål