Vis større billede

Voksenpoint - Selskabsspil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Voksenpoint - Hvor voksen er du egentlig?" Har du været på din første parmiddag og hørt dig selv sige: "Vi skal måske tænke lidt over det, der er jo også en dag i morgen"? Er du begyndt at gemme gavepapiret fra de gaver, du modtager? Spiser du en bananasplit med fingrene? Er du glad, når du skal vise ID ved indgangen til et arrangement? Svarer du ja til nogle af disse spørgsmål, har du sandsynligvis en god chance i dette selskabsspil.

"Voksenpoint" er spillet for dig, der ikke er helt sikker på, om du virkelig er blevet voksen. Men det kan du finde ud af her og nu i dette underholdende spil, der omhandler alt fra bløde sofapuder til parferier, fine glas, plastbeskyttelse i mikrobølgeovnen og dyre kokkeknive. Spillet indeholder over 300 sjove spørgsmål med en høj genkendelsesfaktor. Konkurrér med dine venner og find ud af, hvem der indsamler flest voksenpoint. Spillet afsluttes med, at pointene lægges sammen. Dermed får du at vide, hvor gammel du egentlig er. Men du skal være forberedt på masser af latter og et par drillende kommentarer undervejs!

Perfekt til middagen, festen eller fredagshyggen! "Voksenpoint" er også den perfekte gave til vedkommende, som altid siger: "Jeg ønsker mig ingenting..."

Leveres i en smart lille pakke, som måler 14 x 14 cm.

Tags

BEDØMMELSER (15)

Bedømmelse

 • Skrevet af Joanna for 2 år siden
  enormt bra frgor
  5 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Niklas for 8 år siden
  Föräldrarna älskar de :)
  3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Tony for 1 år siden
  Har inte spelat detta ännu men man gör alla spel till vad det är, så det kommer säkert bli kul... spännande.
  1 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen11812 eller du kan uploade dem manuelt.
castle